proxi
utskriftsversion
Öppet
Lokalen är för tillfället


Allmänt
Nyheter (Arkiv)
Introduktion
Medlemskap
Vägbeskrivning
Öppettider
Galleri
Sponsring
Kontakta oss

Aktiviteter
Data
Datorspel
Rollspel
Lajv
Figurspel
Brädspel
Kortspel

Utbildning

Bokningar

Föreningar
Proxxi/GAM
Ix

Genesis
KAST
SLUG
Terrapico
Världssmedjan
Stockholm Under Siege #1
Innehåll
1. Spänningar råder, falangerna rustar, är kriget nära?
2. Uttalande från Kungen
3. Socialdemokratiska anklagelser
3.1.Kyrkoalliansens uttalande
4. Oroligheter på Söder
5. Fascister vill ha Stadshuset
1. Spänningar råder, falangerna rustar, är kriget nära?

Runt om i Stockholm förbereder sig olika fraktioner på konflikt, det tisslas och tasslas om expansioner för att "säkra" sin egen fraktion. I klarspråk innebär det att fler civila mål kommer belägras och göras till brickor i det som kommer att bli ideologernas spel.

Än så länge har inga fientligheter yttrats... men ingen litar på någon.

2. Uttalande från Kungen

Hans majestät konungen har nyligen gjort det mest aggresiva uttalandet där han kräver äganderätt till den kungliga begravningsplatsen på det neutrala områder som gränsar till den nyliberala fraktionens territorium.

"Om detta inte uppfylls kommer det att bli konsekvänser", försäkrar ers Majestät.

Ännu har inget svar motagits.

3. Socialdemokratiska anklagelser

Enligt en talesman från Socialdemokraterna skall en socialdemokratisk tjänsteman ha tillfångatagits av kyrkliga och royalistiska trupper under gårdagen när han paserade ett hemligt möte. Talesmannen hävdar också att denne tjänsteman dömts till döden utan rättegång. Om detta stämmer, menar han, kan kyrkoalliansen och konungens trovärdighet ifrågasättas.

Ers majestät konung Oskar-Erik III har via en budbärare medelat att, "vi inte vet något om någon sådan händelse. Men om en spion skulle ha tillfångatagits på kunglig mark så skulle han straffas hårt". Budbäraren hälsade också att Socialdemokraternas beteende kan ifrågasättas då man spionerar på andra fraktioner.

Kyrkoalliansens talesman har än så länge varken dementerat eller bekräftat uppgifterna om någon tillfångatagen spion.

Så nu stiger spänningen, och alla undrar vad som blir nästa steg, mer argumentationer? Eller rentav krig?

3.1. Kyrkoalliansens uttalande

Kyrkoralliansens talesman Pethrus Simonsson kommenterar den beryktade spionaffären.

"Hela scenariot är bistart. Varför skulle någon vilja spionera på oss. Vi i kyrkan har har absolut inget att dölja. Dock måste sägas att det inte är överraskande om detta trots allt skett. Det är väl kännt att Socialdemokraterna ryktas ha en speciell "informationsbyro" som i åratal ägnat sig att avlyssna politiska motståndare. Kyrkan ber att få påminna om att bara för det världsliga lagliga systemet ej fungerar för tillfället ska ingen tro att man kan klara sig undan straff."

4. Oroligheter på Söder

På söder ökar oroligheterna, tidigare idag har en maskerad man med gatsten i handen skrikit: "Nu ska borgarpacket ut! Vi ska rensa upp stan och göra den till en plats där alla är fria!!!!"

Är detta ett bevis på att anarkosyndikalisterna börjar röra på sig? Det enda vi vet är att det knappast är det sista vi får höra från dem.

5. Fascister vill ha Stadshuset

Enligt rykten planerar fascistalliansen att inta stadshuset inom 12 timmar, och sätta sin ledning där. Tydligen verkar det nuvarande högkvarteret: polishuset inte räcka till...© 2001-2010 Proxxi