proxi
utskriftsversion
Öppet
Lokalen är för tillfället


Allmänt
Nyheter (Arkiv)
Introduktion
Medlemskap
Vägbeskrivning
Öppettider
Galleri
Sponsring
Kontakta oss

Aktiviteter
Data
Datorspel
Rollspel
Lajv
Figurspel
Brädspel
Kortspel

Utbildning

Bokningar

Föreningar
Proxxi/GAM
Ix

Genesis
KAST
SLUG
Terrapico
Världssmedjan
Stockholm Under Siege #2
Innehåll
1. Det är KRIG!
2. Nyliberalerna privatiserar Gud
3. Kungen orolig över kommunistisk expansion
4. Fascister avrättar officerare
4.1.Bråk mellan fascister och extrema nyliberaler
4.2.Uttalande från de Extrema Nyliberalerna
5. Pressmeddelande från det Konservativa Konglomeratetz
1. Det är KRIG!

Trots förnekelser och ströprat från fraktionernas ledare vet alla att det är den bistra sanningen. Under dagen har Socialdemokratiska styrkor tagit kontroll över Karolinska sjukhusområdet, De kungliga styrkorna har befäst kungsträdgården och fascisterna har intagit stadshuset.

Kyrkoalliansen har blivit attackerade av nyliberala styrkor, attacken slogs dock snabbt tillbaka och de liberala styrkorna retirerade tillbaka dit de kom ifrån, ännu har inget utalande gjorts från någon sida.

På andra ställen har t ex anarkistiska och nationaldemokratiska styrkor drabbat samman, men enligt en man ur anarkernas organisation "Höll de bara på att fredligt demonstrera när de andra kom och började bråka". Ännu har inget uttalande hörts från nationaldemokraterna.

Kungliga och marxistiska båtar har drabbat samman i vattnen ovanför söder, enligt en talesman från kungahuset planerade marxisterna att "beträda kungligt vatten", ännu har inget uttalande gjorts från Marxisterna.

2. Nyliberalerna privatiserar Gud

Nyliberalerna har nu satt igång sin största kampanj hitills: att privatisera Gud själv. Enligt dem har aktierna gått upp sen de släpptes och de är mycket nöjda med privatiserandet. Gud är nu alltså uppdelad i 100 000 aktier, och Han däruppes börsnotering fick företaget Satan Inc. att falla 65% på en enda dag.

3. Kungen orolig över kommunistisk expansion

Kung Oskar Erik III lär personligen ha uttalat sig om att han känner sig oroad över den stora röda tillväxten i söder, men hävdar att han inte tänker låta Sverige falla, och med värjan pekandes rakt upp mot himmelen lär han ha yttrat orden: "Med Gud, och segrande vapen". Vad detta betyder vet ingen, tänker han invardera södern? Eller har han slutit ett förband med Kyrkoalliansen? Eller är han oroad över sina aktier i Satan Inc? Ingen vet.

4. Fascister avrättar officerare

En talesman från fascistalliansen har idag medelat att två officerare i rörelsen har avrättats efter att ha varit berusade och inte utfört sina order korrekt. Fascistalliansen vill med detta demonstrera att de inte tolererar något slarv i sina led.

4.1. Bråk mellan fascister och extrema nyliberaler

Ytterliggare en nyhet från den fascistiska alliansen, tydligen så skall ett slagsmål ha brytit ut mellan sändebud från Facistalliansen och Extrema Nyliberalerna under en förhandling. Extrema Nyliberalerna överföll oprovocerat Fascistalliansens sändebud som dock svårt sargad lyckades ta sig därifrån. Vi har inte hört varken bekräftelse eller dementering från Nyliberalerna.

4.2. Uttalande från de Extrema Nyliberalerna

Uttalanden från de extrema nyliberlaernas ledare. President Christoffer Rongve:

"Jag har inte under några omstämdigheter, haft bråk med en Fascistisk diplomat"

Uttalanden från Försvarsministern Bo Eriksson:

"Idag hade vi en Militärisk tragedi, en fascistisk diplomat attackerade en av våra sändebud, det här gräver ett djupt hål i förbindelserna mellan våra stadsdelar, de ville sprida terror och skräck, men de har misslyckats. Vår Ideologi är stark. Dehär kommer de att få ångra".

5. Pressmeddelande från det Konservativa Konglomeratet

Som ett steg i att garantera säkerheten och tryggheten på Östermalm har det Konservativa Konglomeratet bildats, med Adam Chodorowski som Direktör. Vi har därefter prompt mobiliserat tre insattsstyrkor och en flottilj i syfte att stabilisera regionen och säkra vissa viktiga resurser i vårat territorium. Tack våra ansträngningar har vi lyckats med detta första av våra mål. Medan anarkin, våldet och konflikter härjar i stora delar av staden har det Konservativa Konglomeratets medborgare kunnat njuta av en säker, lugn och produktiv tillvaro.

Vi vill härmed sträcka ut vänskapens hand till resten av Stockholms invånare. Alla hederliga medborgare, som respekterar de borgerliga idealen är välkomna att ansluta sig till detta stabilitetens förbund.

Vi har med stor bestörtning kunnat iakta hur reaktionära styrkor har börjat ta kontroll över delar av Södermalm. Det har inkommit rapporter från säkra källor som indikerar att affärsmän och andra hederliga medborgare har blivit bestulna på sin egendom och i vissa fall även brutalt mördade. Härmed utfärdar vi en sträng varning till dessa så kallade regimer som har tagit makten. Tag er i akt! Denna förföljelse av medborgare och legitima makthavare måste OMEDELBART upphöra! I annat fall kommer det Konservativa Konglomeratet bli tvingat att agera för att stoppa dessa avskyvärda brott.

Axel von Silverstjerne
Presssekreterare, Konservativa Konglomeratet© 2001-2010 Proxxi