proxi
utskriftsversion
Öppet
Lokalen är för tillfället


Allmänt
Nyheter (Arkiv)
Introduktion
Medlemskap
Vägbeskrivning
Öppettider
Galleri
Sponsring
Kontakta oss

Aktiviteter
Data
Datorspel
Rollspel
Lajv
Figurspel
Brädspel
Kortspel

Utbildning

Bokningar

Föreningar
Proxxi/GAM
Ix

Genesis
KAST
SLUG
Terrapico
Världssmedjan
Data

Reklambild från DATASAAB
I Proxxilokalen hålls även mer seriös datorverksamhet som exempelvis programmering, nätverksbyggande, hårdvarumeckande och annat roligt. Det är främst föreningarna SUGA och SLUG som håller i dessa aktiviteter, men många andra medlemmar sysslar också med detta.

I lokalen finns det en mängd datorer av olika typer: allt från moderna PC-datorer och Amigor till äldre hemdatorer, arbetsstationer och tunga servrar. Det finns en mängd olika operativsystem och utvecklingsmiljöer till dessa som man kan testa. Låt oss heller inte glömma alla de klassiska spel från de senaste 20 åren, eller den stora mängd datorlitteratur man kan förkovra sig i.

Känner man för att mecka med hårdvara finns det mängder med reservdelar och verktyg man kan använda. Varför inte restaurera någon av de klassiska datorerna som finns i lokalen, eller kanske någon du har i garderoben hemma? Behöver du hjälp finns det kunniga medlemmar att fråga.

Mer information om verksamheten:

Informationen på den här sidan är utdaterad, SUGA har flyttat och annan gammal utrustning har sålts av.© 2001-2010 Proxxi