proxi
utskriftsversion
Öppet
Lokalen är för tillfället


Allmänt
Nyheter (Arkiv)
Introduktion
Medlemskap
Vägbeskrivning
Öppettider
Galleri
Sponsring
Kontakta oss

Aktiviteter
Data
Datorspel
Rollspel
Lajv
Figurspel
Brädspel
Kortspel

Utbildning

Bokningar

Föreningar
Proxxi/GAM
Ix

Genesis
KAST
SLUG
Terrapico
Världssmedjan
Varning för läskbrist

Läskförsäljningen i lokalen ligger just nu nere. Anledningen är att Spendrups och Pripps slutat sälja läsk i glasflaska till innerstadsbutikerna. Inom kort ska glasflaskor upphöra helt ur sortimentet. Det finns alltså inget vettigt ställe att köpa läsken på...

Leverans till läskautomat i lokalen är tekniskt möjlig att ordna men det kostar då oss pengar samt att producenten tar hela vinsten.

En idé till lösning är sluta ett avtal med matserveringsställe som fortfarande får leveranser. Vi lägger en beställning och betalar i förväg och hämtar på uppgjord tid.

En annan lösning är att vi lyckas få fram tillräckligt med bilförare att vi varje vecka har möjlighet att åka dagtid till exmpelvis årsta och köpa läsk. Hur ofta vi behöver åka är baserat på konsumtionen av läsk i lokalen (antar bilen åker med fylld baklucka samt baksäte, typ 22 plattor. Senast vi köpte läsk i årsta låg konsumtionen på 7 plattor i veckan men vi säljer åtminstonde dubbelt så mycket nu. Dubbelt så mycket öppet samt mer penningstarka köpare).

Diskutera gärna förslag på lösningar på proxxi-chat@z42.net.

Utskriftsversion



© 2001-2010 Proxxi