proxi
utskriftsversion
Öppet
Lokalen är för tillfället


Allmänt
Nyheter (Arkiv)
Introduktion
Medlemskap
Vägbeskrivning
Öppettider
Galleri
Sponsring
Kontakta oss

Aktiviteter
Data
Datorspel
Rollspel
Lajv
Figurspel
Brädspel
Kortspel

Utbildning

Bokningar

Föreningar
Proxxi/GAM
Ix

Genesis
KAST
SLUG
Terrapico
Världssmedjan
Airwolf och McGywer

Det fanns en tid då coola serier om high tech fordon inte filmades genom massa kass datorgenerad grafik. Då skaparna av serien måste förlita sig på kreativt manus och innovativa sätt att filma för att skapa något häftigt. Av de serier av denna typ som finns utgör Airwolf den mest kända...vi är därför stolta att presentera Airwolf videokväll på Proxxi.

Den 5 juni klockan 15 startar exklusiv visning av väl valda Airwolf avsnitt. Exempel på avsnitt som ska ses är Sweet britches, Firestorm, Moffet´s ghost, Severance pay och Dambreakers. För att få variation visar vi även McGywer avsnitt. Inklusive pilot avsnittet för McGywer serien.

Inträde gratis! (men man måste vara medlem för att få titta)

Schema
15.00 2 stycken Airwolf ansvnitt
16:30 Paus
16:45 2 stycken McGyver avsnitt
18:15 Middags paus
18:45 2 Stycken Airwolf avsnitt
20:15 Paus
20:30 2 Stycken McGywer avsnitt
22:00 Paus
22:15 2 Stycken Airwolf avsnitt
23:45 Filmkvällen är slut

Om Airwolf
Airwolf är ingen vanlig helikopter utan den kan flyga snabbare än ett jetplan, dölja sig för radar och utnytja sin sofistikerade dator till att indentifiera alla kända flyg och mark fordons egenskaper. Airwolf skapades ursprungligen av USAs regering från en avdelning som lyder under en man med kodnamnet Archangel. Archangel förlorade dock kontrollen över Airwolf när skaparen av Airwolf stjäl den i pilot avsnittet.

En vitnam veteran vid namn Stringfellow Hawk skickas att ta tillbaka Airwolf och lyckas skaffa tillbaka helikoptern. Stringfellows bror är dock saknad sedan vietnam och Stringfellow kräver att de finner honom innan han lämnar tillbaka Airwolf. I väntan på att detta sker utför han uppdrag åt regeringen och arbetar på sin vän Dominics firma för flygstunts.

Om McGywer
MyGywer är en agent som aldrig vill använda vapen. Detta är dock inget större problem eftersom McGywer med lite tejp och hushållsutrustning kan bygga de mest sinnrika fällor. Otroligt osannolikt men djupt underhållande.

Utskriftsversion© 2001-2010 Proxxi