proxi
utskriftsversion
Öppet
Lokalen är för tillfället


Allmänt
Nyheter (Arkiv)
Introduktion
Medlemskap
Vägbeskrivning
Öppettider
Galleri
Sponsring
Kontakta oss

Aktiviteter
Data
Datorspel
Rollspel
Lajv
Figurspel
Brädspel
Kortspel

Utbildning

Bokningar

Föreningar
Proxxi/GAM
Ix

Genesis
KAST
SLUG
Terrapico
Världssmedjan
Nybörjarrollspelskampanjen Finatchia Minor rullar vidare

Nybörjarrollspelskampanjen Finatchia Minor rullar vidare

Var: Proxxi

När: Tisdagkvällar 18:00 och framåt

Hur: Maila spelledaren Pa...eller prata med honom i lokalen.

Hjältarna som kanske inte alltid är så hjältemodiga befinner sig i landet Mydak och är medlemmar i Xivs vapen gille. En växande tilltro från lokalbefolkningen har kommit för gillet sedan gillet i ett utförligt gerilla krig nedkämpade piraterna utsända från piraten Yldak den svarte. Att få en bra kontakt med lokalbefolkningen är ytterst viktigt.

I själva verket är Xivs gille där på platsen eftersom det finns möjlighet att finna Yldak den svartes skatt. De måste endast vänta tills piraten Lori Gellum kommer för att hämta nästa omgång mynt och tvinga honom att öppna skattkamaren.

Problemen hopar sig dock. Obekräftade rykten gör gällande att Yldak den svarte själv dött under mystiska omständigheter och att troll, kanske den mest oväntade rasen på Finatchia att bry sig om en människa, ska vara på väg till trakten på grund av detta. Ingen inom gillet vet varför men alla minns skräcksagor från bardommen då det talades om den stora branden. Råa bereättelser om hur byggnader i hela länder brändes till marken av kring varandrande trollhärar.

Från landet Toladia kommer rykten att Xivs gilles uppdragsgivare. Handelhuset Arjikanska Rosak och Jobris ska gått under i det inbördeskrig orsakat av den förbannade Hariblam den grymme. Gillet fortstätter att utföra uppdrag i trakten, deras kontrakt med handelhuset sträcker sig fortfarande ett år och innan bekräftelse kommit måste de arbeta vidare.

Även lokalt i Mydak finns det oroande tecken. Mystisk ond magi assisterade piraterna under slutstriden och vissa inom gillet viskar att det har kopplingar till spöket av Morbioc som hemsöker trakten. Andra inom gillet säger att det nog har något att göra med den mystiske främling som söker en flagga tillhörande landet Mydak innan det blev lydstat under Ardezia.

Missa inte chansen att delta i Finatchia Minor. Den spännande kampanjen där hjältarna ryktas att ibland lösa sina uppdrag men oftast hur ska vi säga det mest "letar värdesaker"

Utskriftsversion© 2001-2010 Proxxi